Dom > Vijesti > Sadržaj

Uloga skele u izgradnji

East Grace tehnologija korporacija | Updated: Jul 05, 2017
Source:

Skele (skele) odnosi se na gradilištu za radnike za rad i rješavanje vertikalne i horizontalne transporta i podignut raznih stent. Uobičajena terminologija u građevinskoj industriji, odnosi se na gradilištu koristi na vanjskim zidovima, uređenju ili visoka visina ne može biti izravno izgradnje na mjestu. Uglavnom za radnike za posao gore i dolje ili vanjske sigurnosne mreže održavanje i ugradnja visinske komponente, rekao je white je polici, repromaterijale skele su: bambus, drvene skele Čelične ili sintetičkih materijala. Neki projekti su također korišteni kao predloške skele, uz reklamne industrije, općinski, promet, ceste i mostovi, skele mina i drugim odjelima su naširoko koristi.

【Main effect】

1, tako da radnici u različitim dijelovima rada.

2, možete Stog i transport određenog građevinskog materijala.

3, kako bi osigurale da gradnja osoblja u visoke funkcioniranje sigurnosnih.

4, kako bi se osiguralo građevinski radnici na velikim visinama izgradnje mora uporište.

5, visinski građevinski osoblje pružiti vanjski zaštitni okvir.

6, visinski građevinski osoblje osigurati istovar platformom.

【Claim】

1, nema dovoljno širine ili površine, gomila visina, udaljenost od zida.

2, su čvrstoća, Krutost i stabilnost.

3 struktura skele se jednostavno, skele lako demontirati i rukovanje, može se koristiti mnogo puta.

4, ovisno o lokalnim uvjetima, lokalnih materijala, Pokušajte koristiti vlastite i najma skele materijala, spremanje troškove skele.

【classification】

Skele prema zgradi površine država je podijeljena na podu, konzola, vješanje, vezan za četiri osnovna oblika dizala.

① Kat skele podignute zgrade na terenu, glavna montaža metodu za dvostruki stup podignut. Zbog nosivosti stupa, skele i padom veliku količinu potrošnje materijala, dugo trajati, pa bi skelu uspravno visina kontrole u ispod 40 m. U izgradnji cigla i betonske konstrukcije, skele i za zidanje, ukras i zaštita svrhe; u multi-kata konstrukciju okvira, skele dekoracija i zaštita kategorijom.

② viseće skele podignut na vanjski rub zgrade iz konzolni struktura, skele opterećenja sve ili dio prijenosa do građevine. Skele Cantilever potpornu strukturu korištenje profiliranog čelika zavarenih trokutnom pod strukturu i korištenje Čelične žičane užadi koso povući vodoravne Čelične grede nosač dva glavna oblika kabel ostao strukture. U na konzola strukture podignute dvoredni skele i kat skele isto, sub-konzolni skele visine je obično pod kontrolom unutar 25 m. Obliku skele za dekoraciju i zaštitu svrhe, koristi u centru grada moraju biti zatvorene za visokouzlazni građevinskih objekata, da spriječi pad predmeta boli.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 599 West Jianzhu Road, Wuxi, Jiangsu, Kina
Tel: +86-13701519149
Fax: 86-510-85123989
E-mail: sales@eastgracescaffold.com