Dom > Vijesti > Sadržaj

Skele mogu se koristiti više puta

East Grace tehnologija korporacija | Updated: Aug 09, 2017
Source:


Skela je privremena struktura okvira za materijal, materijal i konstrukcija za izgradnju, i važan pomoćni objekat za izgradnju operacija. Vrsta skele: prema njegovu su podizanju pozicija se dijeli na vanjske skele i skele dvije kategorije; Prema njegovoj strukturi, to možemo podijeliti na multi sila stup tip, vrstu okvira, most tip, vise vrsta, vise vrsta, dizanje tip, skele i alat skele za interlayer operacija. Njegov materijal je podijeljen na drvo, bambus, Čelične cijevi skele, Čelične cijevi skele je najčešće korištena u Kini, najveći iznos montaža alata, opću upotrebu A3 Zavarene Čelične cijevi, svoje stanje, razvoj i poboljšanje Kina je zgrada skele tehnologija će imati odlučujući utjecaj.

Osnovni zahtjevi skele: njegova širina treba upoznati radnike rad, slaganje i prijevoz materijalom, čvrsta i stabilna, lako rastaviti, skela se može koristiti za mnogo puta promet.

Skele dizajn

1, skele dizajn i opća struktura dizajn u odnosu, to skele ima sljedeće karakteristike:

(1) teret varijabilnost je veći; (težina osoblje i materijala mijenja u bilo kojem trenutku).

(2) zatvarač priključnom čvorištu pripada polutvrda, skele i Krutost veličina čvora se odnose učvršćivač kvalitete, kvaliteta instalacija, izvođenje čvor ima velike varijacije.

(3) postoje neke početne oštećenja skele struktura ili komponente, kao što su početno savijanje štapa, Korozija, veličina pogreške erekcije i ekscentričnosti opterećenja.

(4) mjestu spoja zida je restriktivnije na skelu.

(5) male rezerve sigurnosti: U prošlosti jako dugo razdoblje, zbog razine ekonomskog i znanstvenog i Tehnološkog razvoja, skele u osnovi zasniva se na iskustvu, skele ne dizajn i izračun, slučajnosti, sigurnost nije znanstveno i pouzdana garancija; skele materijali, oblici imaju veliku promjenu nakon što problem je izrazitija.

2, skele je smjer sile

Struktura uglavnom se odnosi na rad sloja, poprečni okviri i uzdužnog okvira. Radni sloj je izravno pod opterećenjem gradnje, skele opterećenje od stopala do malih bara, a zatim veliki kafića i Stupova. Poprečni okvir se sastoji od vertikalne šipke i mali križ bar, koji je dio skele koje direktno podnosi i prenosi okomito opterećenje, što je glavno tijelo za skelu. Uzdužni okvir je uglavnom poboljšati ukupnu stabilnost skele.

Visokim zgradama, korištenje vanjskog ili uloge u mjestu armirani beton škare zid načinom gradnje, kako bi se osigurala sigurnost osoblje. Skele mogu koristiti alat-tip utičnice stalak, visina utičnice stalak je više nego podove, može spriječiti izgradnju kat osoblja pasti izvan okruga.

Skele kao izgradnja industrije potrepština, prodavači u prodaji proizvoda, uglavnom neće reći da cvijeće proizvoda, toliko graditelji žele kupiti cijene koja je razumna, skele robe i kvalitete proizvoda, a time stvarajući skele učvršćivač prodaje industriji konkurentnosti. Često naići na neke probleme prilikom kupovine učvršćenja skele, pričat ćemo o problemima treba obratiti pozornost prilikom kupovine.

Skele učvršćivač kao potrebne stavke u izgradnji Suzhou Čelične cijevi skele, kako većina graditelja kupiti to? Kako možete smanjiti troškove kupovine? Na taj način građevinske cjeline možete spremiti novac na izgradnju fondova.

Kontinuirani napredak modernog društva, neprestanim osuvremenjivanjem proizvoda, današnji graditelji u kupovinu proizvoda će biti siguran od početka, skele prirodnu proizvodnju sigurnost i kvaliteta proizvoda je težinu od proizvođača, Tako je u odabiru proizvoda iz karakteristike proizvoda, neprijatelja, da pobijedimo.

Prije svega vidjeti skele nije primarni zavarenih cijevi, razred i cijenu robe će biti puno siromašniji, kvaliteta je također mnogo gore. Nadalje, to je da vidim da li zavarenih spojeva su puni i uniformi, zavarenih spojeva su zavareni ili Propuštanje zavarivanje situaciju, takve skele kvalitete u korištenju kapaciteta znatno je smanjena, koji utječu na sigurnost konstrukcije.

U razmatranje učinkovitosti gradnje, jer na skelu proizvodnja trošak nije visoka, ali u vrijeme izgradnje za rušenje rad više, a trošak je puno veći, stoga je za izgradnju učinkovitost je visok je smatramo kupuje lupila je razlog.

U nabavku skele smijete stupiti u niskim cijenama vidjeti skele od ishodišta i skele repromaterijale, debljina zida skele, skele tolerancije, skele proizvođača snage i proizvod suradnje slučajeva, kao što je raznih okolnosti.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 599 West Jianzhu Road, Wuxi, Jiangsu, Kina
Tel: +86-13701519149
Fax: 86-510-85123989
E-mail: sales@eastgracescaffold.com