Dom > Vijesti > Sadržaj

Govori o stanju tehnologije mobilne skele

East Grace tehnologija korporacija | Updated: Jan 16, 2017
Source:

Početkom 80 i #39; s, Kina je uvela iz inozemstva, razne zdjelu mobilne skele. Aplikacije portala ima veliki broj mobilne skele u mnogim radovima, a postiže dobre rezultate, problemi kvalitete proizvoda zbog vrata poput skele, skele imali nije puno korištena. Sada u nekoliko gradova na jugu i uspostavili su brojne tvornice vrata poput skele, dio svoje proizvode za unutarnji i vanjski ukras, obrade uglavnom stranih narudžbi. Zdjelu skele je novu vrstu mobilnih Dizalica primjenjuje do skele, ali nije široko koristi, samo neka područja i naširoko koristi u dijelovima djela.
Od 90 i #39; s, domaćih poduzeća u inozemstvu predstaviti napredne tehnologije, istraživanje i razvoj raznih nove mobilne skele, utikač mobilne skele, kotač tip mobilne skele, Trg toranj mobilni skele, kao i razne vrste penjanje okvira. U sadašnjost, profesionalne mobilne skele koje proizvode stotine poduzeća, uglavnom u Qingdao, Wuxi, Guangzhou i drugim mjestima. Tehnički gledano, neke mobilne skele poduzeća su sada sposoban za proizvodnju raznih novih sposobnosti za premještanje skele.
Međutim, domaće tržište se ne gaji, nedostatak svijesti o novoj vrsti mobilnih Dizalica u izgradnju poduzeća, sposobnosti da usvoje nove tehnologije nije dovoljno. Dodatak ostvarena godinama mobilne skele i sprava za vježbanje u nekoliko ključnih projekata su postigli vrlo dobre rezultate, neke kompanije su izgradnju postupno popularizirao ove nove vrste mobilnih Dizalica.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 599 West Jianzhu Road, Wuxi, Jiangsu, Kina
Tel: +86-13701519149
Fax: 86-510-85123989
E-mail: sales@eastgracescaffold.com